bg noise top
red waves
bg noise bottom

Partnere

Plastilin er et privat investeringsselskap innefor digital teknologi og kommunikasjon. Selskapet ble startet som et holdingfirma for engasjementene til Tharald Nustad. I 2011 kom Petter Gudmundseth inn som daglig leder og partner, og Pål Roppen ble Partner i 2014. Plastilin har i dag en portefølje på 8 bedrifter hvor de er aktive eiere og deltar i utviklingen av virksomhetene.

Petter Gudmundseth

Petter Gudmundseth

Petter3

Daglig leder og forretningsutvikler

Petter er siviløkonom fra St. Gallen i Sveits og har i tillegg studier innen statsvitenskap og jus.

Petter startet sin karriere i Norsk Hydro med blant annet 5 år i Østen, primært som Leder av Hydro i Thailand, og 3 år som Markedsdirektør for Landbruk (Yara) for Europa. Petter var en av stifterne av JBR Reklamebyrå og var Styreformann før han overtok som Adm dir i 1988. Etter McCanns kjøp av JBR, jobbet Petter for McCann med ansvar for Nord-Europa med en plass i McCanns internasjonale ledergruppe. Etter McCann har Petter vært leder for Bates Gruppen og Gazette i tillegg til egen konsulentvirksomhet og diverse styreverv.

Petter har 20 års erfaring som leder av kompetansebedrifter ved siden av sin industrielle bakgrunn. Kompetansen strekker seg over den strategiske og operative siden av ledelse. I tillegg kommer forretningsutvikling, snuoperasjoner, organisasjonsutvikling, markedsføring, kommunikasjon, kjøp og salg av bedrifter og økonomi.

Tharald Nustad

Tharald Nustad

portrett tn

Styreleder og forretningsutvikler

Tharald har en Bachelor of Science i Applied Physics fra USA. Etter studiene har han vært med på å starte opp Inviso, TV8 og Skalar. Plastilin ble startet opp for å samle satsningene til Tharald i ett firma.

Tharald har erfaringsbakgrunn og kompetanse innen følgende felter: IT utvikling, web design, 3d visualisering, video produksjon, økonomi, forretningsutvikling, eiendomsutvikling, strategi, media, markedsføring, elbiler.

I tillegg til engasjementet i Plastilin er Tharald hovedeier og styreleder i eiendomsselskapet Mallin AS. Tharald er samfunnsengasjert og er medlem i Ashoka Support Network, en organisasjon som jobber med å hjelpe å utvikle sosiale entreprenører og deres organisasjoner.

Pål Roppen

Pål Roppen

Pal Profil

Partner og forretningsutvikler

Pål er utdannet fra Norges Markedshøyskole i Markedsføringsledelse i tillegg til studier i Sosialøkonomi fra UiO.

Pål har gjennom sin karriere fokusert på å utnytte IT til å effektivisere salg, markedsføring og kommunikasjon. Han har jobbet med å samle norsk reiselivsnæring i ett felles landsdekkende datasystem, ledet avd. for markedsutvikling i ABC Bank (DNB) og bygget opp JBR sitt digitale reklamebyrå. Pål jobbet internasjonalt i flere år for McCann med ansvar for utviklingen av McCanns internasjonale satsing på interaktive tjenester. Videre bygget Pål opp konsulentselskapet USWeb/CKS (marchFIRST) i Skandinavia og ledet deres EMEA kontor før han satt 3 år i konsernledelsen i Itera Consulting Group. De siste årene har Pål jobbet som konsulent med en rekke nasjonale og internasjonale kunder.

Pål har bred kompetanse innenfor innovasjon, strategisk utvikling og entrepenørskap ved siden av operativ ledelse. I tillegg kommer forretningsutvikling, snuoperasjoner, organisasjonsutvikling, markedsføring, kommunikasjon, kjøp og salg av bedrifter.